VOA contractrecht diensten

Contactpersoon

Joop Deveer

T: 030 251 64 24

Contracten

Omschrijving

Contracteren is een vak apart. Contracten moeten even helder als ondubbelzinnig zijn: eenduidige afspraken vastgelegd in begrijpelijke taal. En passend binnen de geldende wet- en regelgeving, om onaangename verrassingen achteraf te voorkomen. VOA verstaat dat vak als geen ander. We garanderen u leesbare contracten, waarop u kunt terugvallen wanneer dat nodig is.

Voordelen

Onze contractspecialist is ervaren in het uitonderhandelen, opstellen en beoordelen van onder meer koop-, huur-, samenwerkings- en distributieovereenkomsten. En ook in het opstellen van algemene in- en verkoopvoorwaarden. Bovendien bieden wij pragmatische begeleiding bij het oplossen van geschillen rond overeenkomsten; van adviseren op de achtergrond tot procederen bij de rechter of arbiter.

Kosten

Het uurtarief van onze contractenrechtspecialist is 240 euro exclusief 6% kantoorkosten en BTW. Afhankelijk van het belang van de zaak zijn afwijkingen hierop mogelijk. Vraag gerust of in uw zaak tegen een vooraf overeen te komen vaste prijs gewerkt kan worden.

Terug naar overzicht