Incasso

Omschrijving

Klanten die niet betalen. Voor ondernemers is het niet alleen een last maar meestal ook een grote zorg. Wat doet u als u alles al heeft geprobeerd — herinneringen, telefonisch contact, aanmaningen — maar niets helpt. Dan vraagt u hulp van een ervaren specialist zoals VOA. Het incasseren van vorderingen behoort al meer dan 40 jaar tot onze specialisaties.

Voordelen

Waar uw herinneringen en aanmaningen niet werkten, doet een sommatiebrief van ons advocatenkantoor dat vaak wel. Dat is ons eerste wapen in de strijd. Leidt ook dat niet tot resultaat dan kunnen we voor u overgaan tot beslaglegging. Dit is het overwegen waard bij vorderingen van 10.000 euro of meer en/of wanneer het vrijwel zeker is dat het beslag daadwerkelijk doel zal treffen. En ten slotte kunnen we ook namens u een faillissementsaanvraag indienen. Een uiterste middel als uw debiteur blijft weigeren te betalen en u weet dat er meer schuldeisers in de rij staan.

Dit is in een notendop wat VOA voor u kan doen op het gebied van Incasso. Een uitgebreide toelichting leest u hier.

Kosten

Dankzij onze bijzonder efficiënt ingerichte incasso-dienstverlening kunnen wij onze incassodiensten aanbieden tegen zeer concurrerende uurtarieven aanbieden: tussen 160 en 240 euro per uur. Een faillissementsaanvraag in Nederland verzorgen wij tegen een vaste prijs: 750 euro, exclusief de kosten van derden (denk aan griffierecht, deurwaarderskosten en uittrekselkosten). Voor opdrachtgevers die regelmatig faillissement van debiteuren aanvragen, maken wij graag heldere afspraken over gereduceerde tarieven en de gewenste werkwijze.

Terug naar overzicht