Vastgoed

Omschrijving

Vastgoedrecht is een complexe materie waarmee vaak grote bedragen en belangen gemoeid zijn. Naast inzicht in de branche en de actuele ontwikkelingen, vraagt dat om diepgaande juridische kennis én creativiteit om tot goede commerciële oplossingen te komen. Met VOA haalt u een gespreks- en onderhandelingspartner in huis die weet waar het om draait en waarmee u verder komt.

Voordelen

Onze vastgoedspecialisten zijn bijzonder ervaren in de civielrechtelijke aspecten van het vastgoedrecht. Denk aan huur, koop- en bouwzaken en burenrecht. En ook aan zakelijke rechten zoals eigendom, erfdienstbaarheden, erfpacht, opstalrecht en appartementsrechten. Bovendien hebben wij veel ervaring met optreden tegen overheden.

Dit is in een notendop wat VOA voor u kan doen op het gebied van vastgoedrecht. Bekijk hier een overzicht van veelvoorkomende kwesties waarin wij adviseren of procederen.

Kosten

Het uurtarief van onze vastgoedspecialist is 240 euro exclusief 6% kantoorkosten en BTW. Afhankelijk van het belang van de zaak zijn afwijkingen hierop mogelijk. Vraag gerust of in uw zaak tegen een vooraf overeen te komen vaste prijs gewerkt kan worden.

Terug naar overzicht