Ons Team

Van Odijk advocaten (VOA) richt op de zakelijke markt. Vanuit ons kantoor in Utrecht werken we voor ondernemers en ondernemingen in het hele land. Ondernemingen in de (groot)handel, vastgoed en bouw, horeca, detachering, ICT, technische dienstverlening en automotive. Ons team bestaat uit specialisten in ondernemingsrecht, contracten, vastgoed, arbeidsrecht, incasso en personen- en familierecht. We zijn betrokken en fanatiek en we houden van korte lijnen. We helpen u graag door juridische hindernissen te nemen maar vooral ook door juridische mogelijkheden aan te geven.

Joop M. Deveer

Joop is een bevlogen allround vennoot die snel belangen en risico’s overziet. Sparringpartner voor ondernemers. Vastberaden en sportief, zowel zakelijk als privé.

Marsja Wierenga

Marsja is vennoot en vastgoedspecialist. Ze is nieuwsgierig, competitief, duidelijk en altijd bezig om te kijken of het beter kan.

Robbert Kraaijvanger

Robbert Kraaijvanger is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en het vastgoedrecht met specifieke focus op bestuurdersaansprakelijkheid en insolventierecht. Robbert is praktisch en betrokken en heeft oog voor de commerciële belangen van zijn cliënten zowel binnen als buiten de rechtszaal. Robbert Kraaijvanger is ook raadsheer-plaatsvervanger in het Gerechtshof ’s-Hertogenbosch.

Sabrina Verzaal

Sabrina heeft jarenlange ervaring binnen de advies- en procespraktijk met de focus op het algemeen verbintenissenrecht, huurrecht en arbeidsrecht. Zij is praktisch ingesteld en gaat te allen tijde voor het best haalbare resultaat voor haar cliënten zowel binnen als buiten de rechtszaal.

Jorinde Klomp

Jorinde is al ruim 30 jaar de financiële ruggengraat van ons kantoor. Ze is altijd bereikbaar en betrokken en komt in goed overleg altijd tot een oplossing.

Mariska Schoonhoven

Mariska is onze legal assistant en een echte allround secretaresse. Ze is behulpzaam in het kwadraat en zorgt ervoor dat alles op kantoor op rolletjes verloopt.

Danielle Bosschaart

Daniëlle is onze spin in het web. Ze weet veel, en regelt nog meer. Legal assistant, social media manager en hardloopster. Gaat altijd enthousiast op haar doel af.

Saskia Eringaard

Saskia is onze ‘incasso- en administratiespecialist’. Ze is georganiseerd, accuraat, positief en weet iedereen te overtuigen.